Jouw auto perfect in beeld.

CONTACT

Mobirise

Juriën Minke

Mijn fotografie avontuur startte in 1979 toen ik mijn eerste fotocamera kreeg. Met meer dan 40 jaar ervaring als vrijetijdsfotograaf houd ik me sinds een aantal jaren hoofdzakelijk bezig met autofotografie en autosportfotografie. Maar ik fotografeer ook regelmatig andere dingen.

Ik ben als vrijetijdsfotograaf breed inzetbaar maar mijn nadruk ligt op autofotografie en autosportfotografie. Voor een bruiloft hoef je me niet te vragen maar wil je weten wat ik als vrijetijdsfotograaf voor jou kan betekenen? Neem dan even contact met me op. Ik denk graag met je mee.

Mobirise

 


Ad Brands Rallyteam
Met ChasingAsphalt ben ik sinds 2017 een trotse partner van het Ad Brands Rallyteam. Als team fotograaf volg ik het team gedurende het jaar bij de voorbereidingen en de verschillende rally’s. Het Ad Brands Rallyteam is actief in het Nederlands Short Rally Kampioenschap.

Bekijk mijn andere werk op www.jurienminke.nl

Juriën Minke
Drunen, NL
e. jurien@chasingasphalt.com

Wat een prachtige foto’s! ik vind de details die je er uit haalt ontzettend mooi gekozen en de kleuren prachtig. Dit zijn foto’s met hart en ziel, heel hartelijk dank daarvoor. Een aantal foto’s krijgen een mooi plaatsje in huis.

Louis

JAGUAR E-TYPE

Juriën is een erg goede fotograaf en een geweldige vent om mee te werken!

Carlo

CORVETTE C3

Juriën is een betrokken fotograaf met een passie voor auto's. Onze fotosessie was een warme aangename middag. Juriën nam rustig de tijd om de auto en de bezitter te leren kennen. Hij stelt je op je gemak en legt duidelijk uit wat hij van plan is. Ik ben zeer content met de reportage. Het zijn hele mooie foto's geworden en ik heb vele positieve reacties gehad.

Jeroen

VOLVO V70

Wil jij ook een fotoshoot?

Neem dan contact met mij op om een afspraak te maken.

© Copyright 2023 Chasing Asphalt // Juriën Minke  - All Rights Reserved

No Code Website Builder