Jouw autoclub perfect in beeld

VOOR AUTOCLUBS

Autofotografie voor autoclubs
Ik help autoclubs graag met goede foto's. Maar al te vaak worden binnen autoclubs de foto's door de leden zelf gemaakt met wisselende resultaten. Niet iedereen is even kundig en niet iedereen heeft er de juiste camera voor. Gevolg is steeds een wisselende kwaliteit aan foto's. Daar maak ik graag een einde aan. Ik ben als fotograaf gespecialiseerd in autofotografie. Ik help je graag met goed beeldmateriaal voor je autoclub. Je kunt hierbij denken aan:
- Foto's voor het clubblad
- Sfeerfoto's voor de website en social media.
- Foto's van evenementen of activiteiten.

Foto's voor het clubblad
Veel autoclubs geven een paar keer per jaar een clubblad uit. Goede fotografie geeft zo'n clubblad meteen een goede uitstraling. Ik help jullie graag met goede fotoreportages bij de artikelen voor in het clubblad. Je kunt hierbij denken aan fotoreportages van leden en hun auto, foto's van restauratie projecten en foto's van activiteiten of evenementen.


Sfeerfoto's en beeldbank
Naast de eigen website zijn social media ook niet meer weg te denken bij je marketing en promotie activiteiten. Met name social media zijn uitermate geschikt om te laten zien wie jullie zijn en wat jullie als autoclub allemaal doen. Ook daarbij zijn goede foto's belangrijk. Voor social media, maar ook voor je website is het handig om een beeldbank aan te leggen met foto's die je kunt gebruiken. Een beeldbank kun je zien als een voorraad foto's die je op verschillende momenten en bij verschillende gelegenheden kunt gebruiken. Hierbij kun je denken aan sfeerfoto's van leden en hun auto of van jullie activiteiten.Foto's van evenementen en activiteiten
Evenementen en activiteiten zijn bij uitstek gelegenheden om ook foto´s te maken. Denk aan toerritten, rally's, trackdays maar ook evenementen als oldtimerdagen, cars & coffee bijeenkomsten etc.. Niet alleen voor de eigen leden als leuke herinnering maar ook om aan de buitenwereld te laten zien hoe actief je als autoclub bent. Daarnaast kunnen er bij evenementen ook vaak leuke en mooie sfeerfoto's gemaakt worden die je weer kunt toevoegen aan je beeldbank.

Wil jij ook een fotoshoot?

Neem dan contact met mij op om een afspraak te maken.

© Copyright 2023 Chasing Asphalt // Juriën Minke  - All Rights Reserved

Offline Website Builder